Betaalmethoden

Ideal                                                                                                           

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

MisterCash   
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op IDEAL in Nederland. Daarom is het uitermate geschikt voor uw webwinkel. Mister Cash is een grote bekendheid onder Belgische webwinkels én consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Achterafbetaling (AfterPay) Voorwaarden zie : Afterpay Voorwaarden            Logo AfterPay M

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor speelgoeddebetuwe.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
Afhalen
Wilt u het product eerst bekijken voordat u beslist? Geen probleem bij Speelgoed de Betuwe.nl Van maandag - donderdag kunt u op afspraak uw product afhalen. Op vrijdag van 13:00u - 17:00u en zaterdag kunt u ook zonder afspraak terecht van 10:00u - 16:00u. U heeft zelfs de mogelijkheid om met PIN te betalen.

Herroeping/ retour formulier
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speelgoeddebetuwe.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.  klik hier  het voor Formulier:


Bankgegevens
IBAN: NL23ABNA0566896761 t.n.v. Speelgoed De Betuwe
Let op: vermeld altijd uw ordernummer. 
 

Onze topmerken

Waarom Zandplezier.nl?

✔ Compleet assortiment
✔ Eerlijke klantenservice
✔ Showroom (op afspraak)
✔ Gratis verzending vanaf €95,-
✔ TOP kwaliteit

Contact

Zandplezier.nl (onderdeel van Speelgoeddebetuwe.nl)
Parallelweg 53 A
4043 KH Opheusden
Nederland

0488-443766
Info@zandplezier.nl

Beoordelingen

Alle prijzen zijn inclusief BTW